Най-хубавото нещо, което можем да наблюдаваме, е как децата сбъдват мечтите си! Те вярват силно в тях и е важно да ги подкрепяме и насърчаваме да ги следват. Днес ще Ви разкажем за един малчуган, който благодарение на четирима приятели осъществи своя мечта.

Момчето тренира акробатика от малък и семейството му има батут в задния двор. Смелата му мечта е била да надскочи дърветата и да направи предно и задно салто. Четирима негови приятели решават да му помогнат и да скачат заедно с него, за да могат да го изстрелят достатъчно високо.

Подвигът му е качен в социалните мрежи и събра над 5 милиона гледания. Видеото е кръстено „В подкрепа на мечтите на приятелите Ви”. След три секундно отброяване, хлапето скача във въздуха, изравнява се хоризонтално с батута, точно преди приятелите му да скочат заедно с него и да го изстрелят във въздуха. По време на първите два скока смелият герой прави няколко предни салта, като всеки път се издига все по-високо. За третия и последен скок, той присвива крака до гърдите си, завърта се настрани и благодарение на четирите момчета се издига много над дърветата.

След приземяването се забелязва не само гордостта на момчето, но и колко искрено се забавляват всички на батута. Хубаво е да виждаме децата доволни и горди от себе си. Те са малки герои, които смело вървят към сбъдването на мечтите си!

Recommended Posts