Най-големият парк за адреналиново изживяване в страната Ви кани на Extreme Fest Sofia! Фестивалът събира на едно място екстремни спортове и атлети, множество забавления и спортни съоръжения.

Area 52
и момчетата от Freerun Bulgaria, които Ви учат на готини трикове в парка, ще бъдат част от голямото екстремно събитие този уикенд. Посетителите ще имат уникалната възможност да участват в специализирани демонстрации и уроци и ще станат свидетели на щури представления. Предизвикваме и всички фенове на адреналина – най-добрият скок на голямата въздушна възглавница ще спечели парична награда от Area 52!

На нашата шатра ще Ви разкажем повече за ползите от скачането на батут, както и забавни факти за този спорт. А за най-любопитните имаме и готини награди!

Елате да споделим заедно екстремната емоция! Очакваме ви между 22-23 септември 2018 г. на територията на Княжевска градина и ул. Гурко!

Extreme Fest Sofia се организира и провежда с подкрепата на Столична община, и е част от осъществяването на инициативата „София – Европейска столица на спорта 2018 “ и под инициативата “Европейска седмица на спорта”.

Recommended Posts