Skip to content

Малчугани – Между 2 И 5 Години

Малчугани – Между 2 И 5 Години

Ако доведете Вашите деца в  Area52 то със сигурност ще удължите живота на леглата и матраците у дома! Често пъти мебелите вкъщи са повредени, защото децата, без съмнение, обичат да скачат по тях. 

Родителите и придружителите трябва да наглеждат децата , докато  те ще се заредят с добро настроение, но и ще бъдат от голяма полза за тяхното здраве!

Билетът за деца в Area 52 е на цена 19.99 лева за 1 астрономически час. От съображения за безопасност не е възможно децата да ползват сами целия парк.. 

Важно!
Деца под 2-годишна възраст не се допускат в парка.

Други Активности

Семейство

Батут парк „Area 52“ предлага множество вълнуващи забавления за цялото семейство – от скачането на огромни въздушни възглавници...

Скочи за детайли

Beat Nights

Това е най-добрият подскачащ дансинг наоколо! „Area 52“ Ви дава възможност да танцувате и да се забавлявате както никога досега!

Скочи за детайли

AirFit

„AirFit“ клас е невероятен начин за поддържане на добра физическа форма. За разлика от повечето обикновени и еднообразни фитнес-класове.

Скочи за детайли

Академия

Area 52 и Freerun Bulgaria се обединяват, за да Ви предоставят най-високото ниво на обучение, посредством което ще подобрите...

Скочи за детайли