Skip to content

Jump

Най-големият батут парк в България посреща деца и възрастни за забавление на площ от 1000 кв.м.

Активности, като скачане на батут, забиване на кош, ходене по стена, гладиаторска битка, маймунски лостове, кейджбол, “последният оцелял”, огромни въздушни възглавници и много други, ще Ви заредят с адреналин и добро настроение за дълъг период от време.

За разлика от повечето спортове, този вид нискоинтензивни кардио-тренировки редуцират напрежението в долните крайници и ставите. Също така, те оказват положително въздействие върху лимфната система, подобряват баланса и координацията. А тъй като скачането на батут отдавна е и олимпийски спорт, в Area 52 разполагаме и с международни състезателни батути! Физическото натоварване никога не е било толкова забавно! И всички тези активности са включени в таксата за влизане в Area 52 Jump.
В парка не допускаме деца под 2-годишна възраст. Деца под 5-годишна възраст трябва да бъдат придружени от родител с билет за дете+придружител.

Всички активности

Beat Nights

Това е най-добрият подскачащ дансинг наоколо! „Area 52“ Ви дава възможност да танцувате и да се забавлявате както никога досега!

Скочи за детайли

Jump

Най-големият батут парк в България е разположен на площ от 1000 кв.м. Активности като скачане на батут, забиване на кош, ходене по стена...

Скочи за детайли

AirFit

„AirFit“ клас е невероятен начин за поддържане на добра физическа форма. За разлика от повечето обикновени и еднообразни фитнес-класове.

Скочи за детайли

Академия

Area 52 и Freerun Bulgaria се обединяват, за да Ви предоставят най-високото ниво на обучение, посредством което ще подобрите...

Скочи за детайли