Skip to content

Академия

Академия

Area 52 и Freerun Bulgaria се обединяват, за да Ви предоставят най-високото ниво на обучение, посредством което ще подобрите и развиете своите умения, движения, превъртания и трикове във въздуха и на твърда земя. Всеки уъркшоп на Академията е с продължителност един час и е с ограничен капацитет, който позволява всеки да получи подходящо за нивото си внимание и развитие. 

Area 52 Academy се провежда всеки понеделник и сряда от 20:00 до 21:00 ч. Стойността на всяка тренировъчна сесия е 20 лева, а пакет от 5 сесии е на цена 90 лева. Поради ограничения капацитет, горещо Ви препоръчваме да резервирате мястото си онлайн, за да си спестите евентуално разочарование, ако не успеете да се включите в най-маниашката въздушна академия в България!

Вземи своя билет от категория “Тренировки” в нашия онлайн магазин.

Всички активности

Beat Nights

Това е най-добрият подскачащ дансинг наоколо! „Area 52“ Ви дава възможност да танцувате и да се забавлявате както никога досега!

Скочи за детайли

Jump

Най-големият батут парк в България е разположен на площ от 1000 кв.м. Активности като скачане на батут, забиване на кош, ходене по стена...

Скочи за детайли

AirFit

„AirFit“ клас е невероятен начин за поддържане на добра физическа форма. За разлика от повечето обикновени и еднообразни фитнес-класове.

Скочи за детайли

Академия

Area 52 и Freerun Bulgaria се обединяват, за да Ви предоставят най-високото ниво на обучение, посредством което ще подобрите...

Скочи за детайли