Skip to content

Зона за скачане

Зона за скачане

Най-големият батут парк в България е разположен на площ от 1000 кв.м. Активности като скачане на батут, забиване на кош, ходене по стена, гладиаторска битка, стълба за катерене, преминаване през мост с препятствия, огромни въздушни възглавници за скачане и много други, ще Ви заредят с адреналин и добро настроение за дълъг период от време. За разлика от повечето спортове, този вид нискоинтензивни кардио-тренировки редуцират напрежението в долните крайници и ставите. Също така, те оказват положително въздействие върху лимфната система, подобряват баланса и координацията. А тъй като скачането на батут отдавна е и олимпийски спорт, в Area 52 разполагаме и с международни състезателни батути! Физическото натоварване никога не е било толкова забавно! И всички тези активности са включени в таксата за влизане в Area 52 Jump. След като влезете в парка и преминете през инструктаж за безопасност, забавленията са на Ваше разположение.

Други Активности

Семейство

Батут парк „Area 52“ предлага множество вълнуващи забавления за цялото семейство – от скачането на огромни въздушни възглавници...

Скочи за детайли

Малчугани – Между 2 И 5 Години

Доведете Вашите деца в специално подготвената зона на „Area 52 малчугани – между 2 и 5 години“ за най-малките.

Скочи за детайли

Beat Nights

Това е най-добрият подскачащ дансинг наоколо! „Area 52“ Ви дава възможност да танцувате и да се забавлявате както никога досега!

Скочи за детайли

AirFit

„AirFit“ клас е невероятен начин за поддържане на добра физическа форма. За разлика от повечето обикновени и еднообразни фитнес-класове.

Скочи за детайли