Skip to content

Семейство

Семейство

Батут парк „Area 52“ предлага множество вълнуващи забавления за цялото семейство – от скачането на огромни въздушни възглавници, до интерактивните игри. Определете семейния шампион! След игрите ще можете да отдъхнете и да се заредите отново с енергия в кафе- зоната на парка, предлагаща разнообразни храни и напитки. Създайте незабравими семейни моменти в батут парк „Area 52”! Посещенията за семейства в зона „Area 52 семейство“ предоставят невероятната възможност да се възползвате от всички съоръжения на територията на парка. Един чудесен начин за нов вид общуване и забавление с Вашите деца! Предложението важи за деца на възраст над 2 години. Всички
деца под 5 години трябва да бъдат придружавани в парка от родител или придружител. Наблюдението на две деца под 5 години е допустимо от най-малко един възрастен.

Цените за семейно посещение на парка са както следва:

1 възрастен + 1 дете = 23 лева
1 възрастен + 2 деца = 31 лева
2 възрастни + 1 дете = 35 лева
2 възрастни + 2 деца = 39 лева
2 възрастни + 3 деца = 49 лева

Всяка сесия е с продължителност 1 астрономически час и се провежда в определено време. Свържете се с нас за повече детайли или разгледайте графика на уебсайта.

Други Активности

Зона за скачане

Най-големият батут парк в България е разположен на площ от 1000 кв.м. Активности като скачане на батут, забиване на кош, ходене по стена...

Скочи за детайли

Малчугани – Между 2 И 5 Години

Доведете Вашите деца в специално подготвената зона на „Area 52 малчугани – между 2 и 5 години“ за най-малките.

Скочи за детайли

Beat Nights

Това е най-добрият подскачащ дансинг наоколо! „Area 52“ Ви дава възможност да танцувате и да се забавлявате както никога досега!

Скочи за детайли

AirFit

„AirFit“ клас е невероятен начин за поддържане на добра физическа форма. За разлика от повечето обикновени и еднообразни фитнес-класове.

Скочи за детайли