Skip to content

Академия

Area 52 и Freerun Bulgaria се обединяват, за да Ви предоставят най-високото ниво на обучение, посредством което ще подобрите и развиете своите умения, движения, превъртания и трикове във въздуха и на твърда земя.

Freerun Bulgaria е водещата паркур и фрийрън организация в България. В Area 52 ще можете да усвоите всяко ново движение от най-добрите фрийрънъри в страната.

Всеки уъркшоп на академията е разделен на две групи – за начинаещи и напреднали. Всяка сесия продължава 1 час и е с капацитет 2 групи по 20 души. Включва специфична разгрявка, различни упражнения във всички части на парка, разтягане и кратко обобщение от инструкторите.

Area 52 Academy се провежда всеки понеделник и сряда от 20:00 до 21:00 ч. Стойността на всяка тренировъчна сесия е 20 лева, а пакет от 5 сесии е на цена 90 лева.

Поради ограничения капацитет горещо Ви препоръчваме да резервирате мястото си онлайн, за да си спестите евентуално разочарование, ако не успеете да се включите в най- маниашката паркур и фрийрън академия в България!

Други Активности

Семейство

Батут парк „Area 52“ предлага множество вълнуващи забавления за цялото семейство – от скачането на огромни въздушни възглавници, до интерактивните игри.

Скочи за детайли

Малчугани – Между 2 И 5 Години

Доведете Вашите деца в специално подготвената зона на „Area 52 малчугани – между 2 и 5 години“ за най-малките.

Скочи за детайли

Beat Nights

Това е най-добрият подскачащ дансинг наоколо! „Area 52“ Ви дава възможност да танцувате и да се забавлявате както никога досега!

Скочи за детайли

AirFit

„AirFit“ клас е невероятен начин за поддържане на добра физическа форма. За разлика от повечето обикновени и еднообразни фитнес-класове... -

Скочи за детайли