Skip to content

За нас

Добре дошли в станцията за въздушни забавления, където никога не преставаме да търсим нови начини за игра!

Area 52 Трамплин парк

AREA 52 е новият епицентър на забавлението! Най-големият батут парк в България вече е факт и в него можете да предизвикатe гравитацията и да скачате на батут, докато нивото на ендорфини не стигне максимума.

Малки и големи могат да се насладят на физическата активност и да избират между различни предизвикателства.

Вие решавате, дали да правите космически забивки, да бягате по стена, да си направите гладиаторска битка с приятел, да посетите уникален AirFit клас, да скочите в огромна въздушна възглавница да балансирате по опънато въже, да изпитате ловкостта си с маймунските блокчета, да се изкачите по подвижни греди, да подложите на изпитание силата на тялото и здравината на захвата, докато преминавате през тренировъчната мрежа, да предизвикате издържливостта и интелекта си с интерактивната стена, да почувстватe радостта от катеренето или да се впуснете в друго преживяване!

Скачане на батут

Скачането на батут е една от олимпийските дисциплини. Батут парк AREA 52 разполага с професионални състезателни съоръжения за скачане, отговарящи на международните стандарти.

AIRFIT Инструктори

Знаете ли, че 10 минути скачане на батут са равни на половин час тичане? Инструкторите начело на уникалните фитнес класове AirFit знаят. При участие в упражненията се освобождава ендорфин, или хормонът на щастието, който укрепва имунната система.

Специална зона за малчуганите

Специална зона е отделена и за малчуганите между 2 и 5 години – едно посещение там със сигурност ще увеличи живота на леглата и матраците у вас.

Единственият "подскачащ" дансинг

Единственият подскачащ дансинг също е тук! Всеки петък точно в 20:00 ч. светлините изгасват, нашият диджей застава за пулта, музиката се усилва и започва истинското парти! Два часа можете да танцувате докато скачате и да се забавлявате както никога досега.

Паркур и Фрийрън Инструктори

В Area 52 ще можете да усвоите всяко ново движение от най-добрите фрийрънъри в страната.

AREA 52 Café

След изтощителните занимания, разбира се, идва ред и за почивка. AREA 52 Café е мястото, където можете да релаксирате и да опитате разнообразието от предлаганите храни и напитки, докато обсъждате, кой е направил най-впечатляващия скок.

Скочи В Нашата Галерия