Skip to content

За нас

Добре дошли в станцията за въздушни забавления, където никога не преставаме да търсим нови начини за игра!

Area 52 Трамплин парк

AREA 52 е най-големият батут парк в България и е епицентър на забавлението! Можете да предизвикате гравитацията и да скачате на над 70 батута, докато нивото на ендорфини не стигне максимума.

Малки и големи могат да се насладят на физическата активност и да избират между различни предизвикателства.

Вие решавате, дали да правите космически забивки, да бягате по стена, да си направите гладиаторска битка с приятел, да скочите в огромна въздушна възглавница, да изпитате ловкостта си с маймунските лостове, да предизвикате издръжливостта и интелекта си с интерактивната стена, да играете кейджбол и да проверите дали ще успеете да останете победител на арената на “Последният оцелял”.

Винаги ще бъдете предизвикан и ще усетите радостта и адреналина, които Area52 осигурява. 

Освен да осигурим вълнуващо преживяване, нашата най-важна отговорност е Вашата безопасност. В този смисъл ние сме членове на IAAPA и Международната асоциация на приключенски и батут паркове, които определят международните стандарти за безопасност. Нашият батут парк е изграден и менажиран според тези правила и международни стандарти. Също така ние сме инспектирани всяка година от ROSPA тук, в България. 

Скачане на батут

Скачането на батут е една от олимпийските дисциплини. Батут парк AREA 52 разполага с професионални състезателни съоръжения за скачане, отговарящи на международните стандарти.

AIRFIT Инструктори

Знаете ли, че 10 минути скачане на батут са равни на половин час тичане? Инструкторите начело на уникалните фитнес класове AirFit знаят. При участие в упражненията се освобождава ендорфин, или хормонът на щастието, който укрепва имунната система.

Единственият "подскачащ" дансинг

Единственият подскачащ дансинг също е тук! Всеки петък точно в 20:00 ч. светлините изгасват, нашият диджей застава за пулта, музиката се усилва и започва истинското парти! Два часа можете да танцувате докато скачате и да се забавлявате както никога досега.

Паркур и Фрийрън Инструктори

В Area 52 ще можете да усвоите всяко ново движение от най-добрите фрийрънъри в страната.

AREA 52 Café

След изтощителните занимания, разбира се, идва ред и за почивка. AREA 52 Café е мястото, където можете да релаксирате и да опитате разнообразието от предлаганите храни и напитки, докато обсъждате, кой е направил най-впечатляващия скок.

Скочи В Нашата Галерия