Скачането на батут развива не само физиката на децата, но и подобрява тяхната психика и ум. Ето кои са предимствата, които батуте носят на Вас и Вашите деца:

1. Влияние на академичния успех. 
Статистиките посочват, че редовното скачане на батут повишава успеха на детето в училище. Когато учите Вашия малчуган да контролира движенията на тялото си на батут, това му помага да възприема по-добре и по-бързо информация.

2. Подобрява самочувствието.
Детето придобива увереност, когато овладява нови движения на батута. Това му помага да има по-добра представа за себе си и да се гордее със своите постижения.

3. Батутът учи на постоянство.
Често са необходими много опити за овладяване и подобряване на уменията на батута, но тъй като е толкова забавно, детето често ще упорства. Това може да го научи на важния урок, че правенето на нещо правилно си струва усилията, отнема време и търпението е важно качество.

Когато сме възрастни и отглеждаме деца, е важно да не забравяме детското в себе и да го съживяваме отново и отново, за да разбираме малчуганите. Скачането на батут е един прекрасен начин да се забавлявате искрено с Вашите деца и те да видят, че възрастните също могат да се отдават на безгрижно веселие. Освен това скачането стимулира основните Ви мускули и по този начин тренирате за цялото тяло. Батут-упражненията подобряват лимфния поток, което укрепва имунната система и изчиства токсините от тялото.

След като се запознахте с всички ползи, които батута носи на Вашето семейство, е време да се отдадете на забавление заедно с тях в Area 52! Очакваме Ви!

 

Recommended Posts