На милиони светлинни години от Земята, през черни дупки, тайни портали и зловещи космически мъглявини, се намира планетата MRAK. Малка и тъмна, тя е невидима на галактическите карти и никой не подозира каква заплаха крие. От там обаче дебнат съществата MR-боти, предвождани от своя лидер MRS. И имат само една мисия: превземане на нови и нови територии.

Армията им има ловки качества за придвижване през космическото пространство, но и един огромен недостатък – силната гравитация ги приковава и не могат да се движат. Точно затова, въпреки че отдавна са изпратили съгледвачи и кроят завземането на планетата Земя, те не са намерили начин да се справят с гравитацията. Досега…

2017 година, София, България. Открито е земно пространство с нулева гравитация, под кодовото име AREA 52. Tо веднага става гореща точка за всички, които обичат адреналина и въздушните екстремни забавления. Известността му обаче бързо стига до лидера MRS и той успява да отвори междузвезден портал в сърцето на най-големия батут парк на Балканите! MR-ботите имат своята директна връзка със Земята и могат да започнат дълго чаканата битка.

Дали обаче земните шпиони на MRAK са напълно лоялни? И как Земята е подготвена с развита технология, която да я защити от нашествениците? Откъде идват мистериозният военен лидер и въздушен атлет AJ и брилянтният учен AR?

Мистериите около AREA 52 винаги са повече от отговорите, но важното е, че AJ и AR са събрали екип от фрийрънъри с изключителни умения във въздушното пространство. Те вече подготвят нови бойци. И всички заедно ще се противопоставят на наближаващата атака.

AREA 52 е тренировъчна база, в която фрийрънърите обучават всички бъдещи бойци на бързина, реакция, въображение, преодоляване на препятствия. Най-големият батут парк в България се превръща в академия за бъдещи герои, в чиито умения да скачат е заложено спасението на Земята. В Area 52 силата на скока е могъща форма на енергия, даваща свръхестествени способности на хората, които са я овладели.

Мисията пред AJ, AR и техния отряд е да затворят междузвездния портал с мощен, невидим щит, а той се създава и захранва само по един начин – със скачане!

За да бъдеш един от защитниците на Земята, не е важно на колко години си, колко си висок, колко тежиш и откъде идваш! Трябва само да си смел и да имаш желание да учиш и подобряваш въздушните си умения!

Днес AREA 52 има нужда от всеки, който се престраши да прекрачи зоната без гравитация, на ръба на междузвездната опасност!

Защити Земята!
Скочи!

Recommended Posts