Избери вълнуващо място за рождения ден на детето!

За още по-специално изживяване на детския рожден ден, батут парк Area 52, предлага щури и забавни активности с много движение, които със сигурност ще се харесат на децата Ви. В зоната за скачане те могат да избират между:

  • Космически забивки
  • Битка с надуваеми блокове
  • Ходене по стена
  • Преминаване през мост с препятствия
  • Огромна въздушна възглавница за скачане

В Ареа 52 малки и големи могат да предизвикат гравитацията, докато се забавляват, както никога досега.

Рожден ден в Area 52 е преживяване като никое друго. Разполагаме с ексклузивни парти стаи, осигуряваме специални атракции и активности в рамките на батут парка. Предлагаме стандартни и специални пакети за Вашето празненство. Ако имате нужда от нещо допълнително, ще сме много щастливи да организираме мечтаното от Вас парти!

Парти-стаите на Area 52 могат да бъдат ползвани не само за празненства по случай рожден ден, но и за всеки друг щастлив повод! В двете ни зали могат да бъдат настанени комфортно 20 души, или да бъдат обединени в една голяма стая за 50 души. В допълнение, в Area 52 Café имаме 70 места и достатъчно пространство, за да посрещнем Вашите изисквания за парти.

За да запазите зала за Вашето парти, свържете се с нас за допълнителна информация и уточняване на детайлите или резервирайте онлайн . Всички резервации изискват 50% депозит.

Recommended Posts